Modulos – experti na stavbu modulových domů

Naší specializací jsou modulové dřevostavby, nízkoenergetické domy a pasivní domy. Náš svět znamená vytváření nových domovů a plnění snů mnoha českým i slovenským rodinám. Kdo vlastně jsme, jak jsme se k tvorbě modulového bydlení dostali a v čem vynikáme nad konkurencí? S tím vším Vás teď rádi seznámíme.

Jak to všechno začalo…

Naše firma působí od roku 2013, kdy jsme se začali věnovat prodeji mobilních domů. Od klientů jsme v průběhu následujících tří let postupně nasbírali řadu nejrůznějších požadavků a připomínek ohledně lepšího zateplení, dispozičního řešení apod. To nás nakonec dovedlo k rozhodnutí začít vyrábět vlastní mobilní domy a modulové dřevostavby, kterým se v současné době věnujeme nejintenzivněji, a jejichž výrobu úspěšně vyvíjíme již 5 let. Neustále inovujeme jak materiály, tak stavební postupy.

Modulové domy dodáváme od Prahy až po Košice. Kromě České republiky a Slovenska jsme nyní začali úspěšně expandovat i na západní trh (Belgie, Holandsko, Německo…).

Za dobu našeho působení v oblasti modulových staveb jsme nasbírali obrovské množství zkušeností nejen s výrobou, ale také s umístěním domů, dopravou a s jejich manipulací. Díky tomu dokážeme dostat domy i do míst, kde jiní selžou. Naše dlouholeté zkušenosti a neustálé inovace nám tak pomáhají k tomu, abychom řešili co nejméně reklamací a získávali jen pozitivní reference.

V čem se lišíme od konkurence? Nadstandart na který si ostatní netroufnou.

Dovezeme cokoli kamkoli a dokážeme vymyslet a zkonstruovat detaily, na které jiní nestačí. Jsme jediná firma, která dokáže bezpečně dostat dům i na místa, kde jsou ostatní v koncích. Věříme své konstrukci a své práci.

Díky tomu tak hravě zvládneme například převézt přes dvoukilometrové pole domek houpající se na pásovém jeřábu a ještě ho naložit na traktory s valníkem pod dráty vysokého napětí. Nedělá nám problém ani přepravit na jeřábu dřevostavbu s prosklenými rohy, aniž bychom se museli bát, že by drahá skla během převozu domku praskla.

Spolu s mobilními domy jsme rozvezli již více než 300 domků. Máme zkušený a špičkový tým a nadstandartní záležitosti tak pro nás nejsou žádný problém. Díky tomu jsme špičky ve svém oboru a dokážeme uspokojit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků.

Manipulace a umístění modulových domů ale není jedinou věcí, ve které vynikáme nad konkurencí. Nebojíme se nových a atypických věcí, zakládáme si na maximální kvalitě práce, pečlivém výběru materiálů a veškeré konstrukce vyrábíme s truhlářskou přesností. Již 20 let provozujeme vlastní stolárnu, díky čemuž dodáváme domky i včetně nábytku.

To vše nás činí jedinečnými a schopnými vyplnit sny o bydlení všem našim klientům do posledního detailu.

Jaké další výhody nabízíme?

Bohaté zkušenosti

Máme za sebou více než 80 realizací modulových staveb skládajících se častokrát z více než jednoho modulu.

Flexibilita

Vaše dřevostavba může růst společně s Vaší rodinou. Lze ji kdykoli rozšířit o další moduly, stejně tak jako ji lze přemístit na jiný pozemek.

Bydlení na míru

Veškeré půdorysy přizpůsobujeme dle přání klienta. Díky tomu si můžete být jisti, že Vaše bydlení bude přesně podle Vašich představ.

Rychlost realizace

U modulových domů nemusíte čekat na vyřízení stavebního povolení. Ve většině případů je vyžadováno pouze ohlášení stavby (zkrácený proces stavebního povolení). Díky tomu můžete začít hned stavět. Častokrát jsme rychlejší než úřady, díky čemuž na Vás bude Váš hotový dům čekat v naší výrobní hale ještě předtím než Vám dorazí stavební povolení.    

Žádné zbytečné prodlevy

Díky tomu, že stavba konstrukce od začátku až po její uzavření probíhá v suchém prostředí uvnitř haly, se nemusíte obávat žádného zdržení nebo přestávek kvůli počasí.

Dlouhá životnost

Životnost našich modulových dřevostaveb je srovnatelná s životností zděných domů. Jedná se tedy o kvalitní a trvalé bydlení, které Vám navíc ušetří finance nejen díky svým výrazně nižším pořizovacím nákladům, ale také díky své hospodárnosti.

Ekonomicky &<br>kvalitně

Ekonomicky &
kvalitně

• Zakládáme si na vysoké kvalitě za příznivé ceny.
• Provoz domku je za „babku“.
• Pevně stanovená cena.

Rychle &<br>bez starostí!

Rychle &
bez starostí!

Domek předáme do 4 – 5 měsíců a ušetříme vám veškeré starosti ohledně stavby domu.

Mobilita &<br>Variabilita

Mobilita &
Variabilita

Šijeme domky na míru našim klientům, nebojíme se změn ani nestandardních věcí, navíc lze domek kdykoliv převézt na jiné místo.

Materiály & <br>životnost

Materiály &
životnost

Používáme pouze certifikované, zdravotně nezávadné materiály. Životnost našich dřevostaveb je srovnatelná se zděnou stavbou.

Bayos
Cetris
Fermacell
Isover
Rigips